tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite arrow head location arrow search load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer workshops
Acteer workshop

Acteren kun je leren, ontdek hier je acteervaardigheden

Wie speel jij vandaag?: Acteer workshop

Soms kan het heerlijk zijn om even helemaal in de huid van een andere persoonlijkheid te kruipen of dingen te doen die helemaal niet bij jou passen of van je verwacht worden. Met een acteer workshop krijg je de kans om het verborgen acteertalent dat in ieder mens schuilt naar voren te brengen.

Lees verder

Er zijn heel verschillende soorten workshops waarin acteren een rol speelt. Je kunt natuurlijk denken aan een wat meer klassieke toneel- of theaterles. Maar je kunt ook acteren als je gaat improviseren en daar zijn hele leuke workshops voor, die het ook goed doen als teambuilding of beter communiceren het doel is van de activiteit.

Maar ook de komedianten of musicalsterren onder jullie kunnen hun talent kwijt in een stand-up comedy workshop of een musical workshop.

Dus laat de André van Duin, Huub Stapel of Carice van Houten die jij in je hebt, naar voren stappen in de spotlights en leer aan de hand van tips en instructies van de workshopbegeleider hoe het voelt om te acteren.

 

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01