tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer sportclinics
Abseilen

Verleg je grenzen en houd zelf letterlijk de touwtjes in handen op weg naar beneden

Sla steil achterover met Abseilen

Abseilen is een ongelooflijk spectaculaire activiteit. Klim eerst omhoog om daarna gezekerd langs een wand naar beneden gaan. Dit kan in een klimhal, maar ook als outdoor activiteit in de natuur, op een landgoed, vanaf een gebouw of bij een toren. Supergaaf als teamuitje of vriendenuitje, maar ook erg populair als vrijgezellenfeest, gegarandeerd met een flinke dosis adrenaline. Inhoudelijke vragen over Abseilen? Bekijk eens de meestgestelde vragen.

Lees verder

Abseilen, oftewel verticaal afdalen, doe je met een goede uitrusting aan gezekerde kabels, waarbij je je voeten tegen de steile wand afzet. Professionele instructeurs instrueren techniek en veiligheidsprotocol en begeleiden de afdaling. Je hoeft niets mee te nemen: voor alle materialen en uitrusting wordt gezorgd.

Abseilen kan als losstaande activiteit, maar ook als onderdeel van een hoogteparcours, waar touwtrajecten zijn uitgezet en waarbij je kunt tokkelen of tijdens een GPS wandel- en steptocht. Ook in combinatie met lunch, diner of barbecue.

Weergave:
3 abseilen
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 8 uit 1 beoordeling

Klimmen en Abseilen - Zoek de hoogte op in Amsterdam

Vanaf € 22,- per persoon
Vanaf 2 personen
Amsterdam
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01