Abseilen nederland
Abseilen
Beveiliging abseilen
Verleg je grenzen

Zoek een activiteit

Sla steil achterover en kies abseilen voor een spectaculair uitje

Abseilen is een ongelooflijk spectaculaire activiteit. Klim eerst omhoog om daarna gezekerd langs een wand naar beneden gaan. Dit kan in een klimhal, maar ook als outdoor activiteit in de natuur, op een landgoed of bij een toren. Supergaaf als teamuitje of vriendenuitje, maar ook erg populair als vrijgezellenfeest voor mannen, gegarandeerd met een flinke dosis adrenaline.

Abseilen, verticaal afdalen, doe je met een goede uitrusting aan gezekerde kabels, waarbij je je voeten tegen de steile wand afzet. Professionele instructeurs instrueren techniek en veiligheidsprotocol en begeleiden de afdaling. Je hoeft niets mee te nemen: voor alle materialen en uitrusting wordt gezorgd.

Abseilen kan als losstaande activiteit, maar ook als onderdeel van een hoogteparcours, waar touwtrajecten zijn uitgezet en waarbij je kunt tokkelen of tijdens een GPS wandel- en steptocht. Ook in combinatie met lunch, diner of barbecue.

Vanaf € 23,00 per persoon
Vanaf 8 personen
Beleef de klimsport van dichtbij met ‘Op naar de Top van de klimhal!’, een klimarrangement in zowel Amsterdam, als in Arnhem, Dordrecht, Heerenveen en Nieuwegein.
Vanaf €19,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Gezellig met je collega's actief bezig zijn is een unieke ervaring bij ons! Daarom maken wij speciaal voor bedrijven een fantastisch programma op maat. Je kan natuurlijk heerlijk de bomen in met je bedrijfsuitje. In onze parcoursen kan je voor even de stress van het kantoor vergeten en een geweldig avontuur beleven met je collega’s.
€ 19,95 per persoon
Vanaf 4 personen
Beleef een dag vol adrenaline en uitdaging! Van een lange zipline tot aan abseilen, ons klimpark Zips & Ropes heeft talloze activiteiten om jouw adrenaline niveau naar een ongekend punt te tillen!
€ 15,00 per persoon
2 tot 20 personen
Ga over een spannende adventure baan en sluit af met een hoogtepunt dat eindigt in de diepte: een stoere heli-jump van 12 meter hoogte.
Vanaf € 18,50 per persoon
Vanaf 3 personen
Een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een leuke familiedag vier je bij Klimhal Amsterdam, de grootste klimmuur en boulderwand van de Benelux!
Vanaf € 650,00
10 tot 200 personen
Mogelijk op elke geschikte locatie in Nederland
Altijd al eens anders vanaf uw gebouw naar beneden willen komen dan met de trap of de lift? Wij hangen graag het touw bij u uit en laten u een onvergetelijke activiteit beleven door middel van onze abseil experience.
€ 19,95 per persoon
1 tot 50 personen
Durf jij de uitdaging aan? Ontdek het nieuwste klimbos van Nederland met 4 parcours, 51 hindernissen, 697 meter aan parcoursen tot wel 9 meter hoog! Dit splinternieuwe klimbos is vanaf 25 maart 2016 geopend en ligt te midden van het Paasloërbos gelegen in de Kop van Overijssel op steenworp afstand van Nationaal Park Weerribben Wieden in het dorpje Paasloo.
Vanaf € 26,80 per persoon
Vanaf 15 personen
Heerlijk toch, om je lekker uit te leven met de GPS Adventure Friesland in Heerenveen? Met uitdagende activiteiten, waaronder een step- en wandeltocht met GPS en waar je onderweg in het natuurgebied Oranjewoud met jouw team een aantal vragen moet beantwoorden.
Vanaf € 47,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Als je een leuk vrijgezellenfeest wilt organiseren, kom dan Klimmen in Arnhem. Een perfecte locatie om samen te komen en je te wagen aan ons hoogte- en challengeparcours.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Catering Partytent Springkussen Feestlocaties