tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search home pictures2 flame whatsapp
Meer quizzen
90s quiz

Beoordelingen voor 90s quizzen

Gemiddeld een 9,9 uit 17 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
9,6 Prijs/kwaliteit

Back to the 90s spelshow - Beleef de jaren 90 weer helemaal opnieuw

Het was top

Is alles naar wens geweest? Zekers, het was top! Het was erg leuk. Er zal veel afwisseling in en iedereen bleef erbij betrokken. De presentatie was ook erg leuk. Helemaal in stijl in die Cavello outfit. Ook leuk waren de nostalgische items die allemaal van die “Oh ja” herinneringen geven. Vanuit de collega’s was de feedback positief. Iedereen vond het leuk. Feedbackpunten? Nee, lekker houden zoals het is!

Door: Eloy

90s Quiz - The Summer Edition

Van begin tot het eind boeiend!

Alles is naar wens geweest. Het spel was van het begin tot het eind boeiend. De presentatie was passend bij het thema en onderhoudend en de decoratie goed in stijl.

Door: Frank

90s Quiz - Kersteditie

Zeker gezellig!

Het was zeker gezellig! Contact met jullie was voorspoedig en makkelijk. Fijn ook dat jullie je konden aanpassen aan onze wensen qua locatie en tijden. En fijn dat jullie flexibel waren toen bleek dat we uitliepen qua tijd met ons middagprogramma. Het spel was echt back to the 90’s. Goed qua afwisseling van vragen/thema’s. De presentatoren waren enthousiast en vlot en leuk verkleed in thema. De decoratie was helemaal geweldig. Dat maakt ook echt wel de sfeer. Ook leuk dat je flippo’s kon verdienen. Iedereen heeft het naar zijn zin gehad, ook de wat stillere mensen onder ons. Ik heb echt heel veel leuke reacties gehad.

Door: Marije

Back to the 90s spelshow - Beleef de jaren 90 weer helemaal opnieuw

Nog leuker dan verwacht!

Je deed het super leuk en vol enthousiasme. Het spel leuk en het was leuk dat er zo veel variatie zat in de verschillende rondes. Je was fijn om over de vloer te hebben en je deed het super leuk. Je enthousiasme werkte aanstekelijk. De decoratie was heel leuk. Dat bracht ons nog meer terug in de tijd en ook enthousiaster voor het spel. De voorpret met de outfits werkte hier ook goed bij. Iedereen vond het hartstikke leuk en ook leuker dan verwacht! Jaren 00 was misschien iets makkelijker geweest maar we vinden de muziek uit de 90s zo leuk. Geen negatieve feedbackpunten! De quiz duurde ook precies lang genoeg om de aandacht en energie erbij te kunnen houden.

Door: Danielle

Back to the 90s spelshow - Beleef de jaren 90 weer helemaal opnieuw

Super leuk en gevarieerd

Wij hebben een hele leuke middag gehad met elkaar en met Sjonnie.
Het was prettig communiceren met jullie als organisatie en ook met Stefan ter plaatse. Hij wist de sfeer er goed in te brengen!
Het spel was super! Het was gevarieerd en deed een appèl op verschillende vaardigheden. Vooral de herinnering aan die tijd die terugkwam in de hits, reclames was leuk. De decoratie was zeer passend. En ook dat was zo herkenbaar omdat dingen nog uit de hitkrant kwamen. Kortom, wij hebben een topmiddag gehad. Daar was iedereen het over eens! Super dank daarvoor

Door: Emmy

Back to the 90s spelshow - Beleef de jaren 90 weer helemaal opnieuw

Compleet, afwisselend en uitdagend

het was helemaal naar wens. Het spel was leuk, afwisselend en de aankleding van de ruimte was ook top! Leuke posters en details.
De opzet van het spel was goed en de vraagstelling duidelijk. Leuk en enthousiast gepresenteerd. Iedereen was enthousiast en vond het een leuk spel. Lekker zo houden!

Door: Johan

Back to the 90s spelshow - Beleef de jaren 90 weer helemaal opnieuw

Nog lang over nagepraat

Het was echt een geweldige avond we hebben er nog lang over na gepraat. Als er iemand iets wil organiseren zal ik jullie zeker aanbevelen.
Bedankt voor de leuke avond.

Groeten Erwin Jansen

Door: Erwin

Back to the 90s spelshow - Beleef de jaren 90 weer helemaal opnieuw

Hier wordt nog lang over gesproken!

Hoi Sjonnie & Princess Peach , wij hebben met z'n allen een geweldige avond gehad mede dankzij de manier waarop jullie het presenteerden,alleen maar positieve reacties. Het spel was geweldig leuk,veel variatie en de groepen speelden het fanatiek mee,en wij zouden het iedereen die een super avond wil beleven zeker aanraden. Namens de groep AL LANG SAMEN hartstikke bedankt dat we dit met Stefan(sjonnie) en Linda(princess peach) hebben mogen beleven,hier wordt nog lang over gesproken BEDANKT!!!

Door: Wim

Back to the 90s spelshow - Beleef de jaren 90 weer helemaal opnieuw

F A N T A S T I S C H

Beste Stefan,
wij hebben ook ongelofelijk genoten van de avond. We hebben erg leuke reacties terug gekregen. Iedereen kijkt terug op een avond van plezier, herkenning, teamgeest, lekker eten, gezelligheid, sfeer, enzovoort.
En inderdaad erg veel “oh ja’s”! Dat is dus echt zo! Wat is er dan toch veel gebeurd in zo’n decennium wat al zo diep is weggezakt op je harde schijf. En wat dan toch ineens weer wakker geschud wordt.
Geweldig was het! Het is gewoon een echte aanrader voor iedereen en leeftijd is van ondergeschikt belang. Want ook onze benjamin van 19 jaar heeft het prima naar zijn zin gehad ook al viel er voor hem weinig of niets te herkennen. Dat zegt op zich al genoeg over de goede opzet, de beleving en het enthousiasme waarmee jullie er invulling aan gaven.
Nogmaals heel, heel erg bedankt voor jou en Eva. Je kunt met recht pronken met dit concept hoor

Door: Marion

Back to the 90s spelshow - Beleef de jaren 90 weer helemaal opnieuw

Onwijze leuke avond

We hebben een zeer geslaagde avond gehad en heb van iedereen veel positieve reacties gehad.
Het spel en entertainment was allemaal hartstikke leuk en goed geregeld. We hebben erg gelachen.

Het eten was goed, alleen qua drank mocht er wel iets vaker rond gelopen worden, zijn der vaak vergeten en moesten er zelf elke keer om vragen.

Maar dat mocht de pret niet drukken, iedereen heeft een onwijze leuke avond gehad :)

Door: Elsje
Meer beoordelingen

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01