tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

90s Quiz - The Summer Edition

Wat ga je doen?

Heerlijke 90s spelquiz die je mee terug neemt naar de zomers van toen.  De Sisi reclame, "Vamos A La Playa", Supersoakers en "Samba de Janeiro"; zomaar een greep uit de vele herinneringen die dit uitje weer boven water haalt. Heel leuk om samen met je collega's, vrienden of teamgenoten te spelen. Laagdrempelig, light & fun, zeer afwisselend, compleet met aankleding en attributen die de mood brengen en absoluut een verbroederende beleving die zorgt voor blijvende herinneringen.

In afwisselende spelrondes, overgoten met zomerse jaren 90 herinneringen, wordt er in teams tegen elkaar gestreden om zoveel mogelijk flippo's bij elkaar te sprokkelen. Deze kun je verdienen tijdens o.a. een 90s news quiz, een zomerse editie van het Rad van Fortuin, een muziekronde waarin de beste "Summer hits" van de jaren negentig de revue passeren én een karaoke battle. 
Het team dat uiteindelijk als winnaar uit de bus(je) komt (zo), gaat naar huis met de hoofdprijs.

Dit alles wordt op professionele manier gepresenteerd door één of meerdere van onze enthousiaste entertainers door middel van een live spelpresentatie compleet met beamer en scherm. 

Onze "90s Quiz - The Summer Edition" kan overal in Nederland óf België gespeeld worden, bij u op eigen locatie of op een geschikte horecalocatie in de stad of plaats van uw voorkeur. Vraag naar de mogelijkheden

Indien gewenst is het mogelijk deze quiz te combineren met een heerlijke BBQ of een andere dinervorm. Daar weven we de verschillende spelrondes dan omheen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om allerlei extra's bij te boeken zoals een 90s Summer Afterparty, een fotograaf, spelonderdelen op maat met uw eigen vragen erin,  het gebruik van onze Polaroid camera en het laten verwerken van uw logo in de spelpresentatie. Informeer naar de mogelijkheden.

Enthousiast geworden en kunt u niet wachten om dit allemaal te beleven? Vraag dan snel een offerte aan en wie weet staat u binnenkort wel samen met ons op uw zomerslippers de Macarena te dansen. 

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 29,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 15 personen
Ongeveer 3 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief quizmaster
Binnen
Nederlands

Gemiddeld een 10,0 uit 1 beoordeling

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Van begin tot het eind boeiend!

Alles is naar wens geweest. Het spel was van het begin tot het eind boeiend. De presentatie was passend bij het thema en onderhoudend en de decoratie goed in stijl.

Door: Frank
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01