starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

90s Quiz - Kersteditie

Wat ga je doen

"Mariah Carey, Home Alone, Christmas Furby en de Coca Cola kerstreclame! Nog een eindejaarsuitje regelen? Wat dacht u van het
ieuwe zinderende kerstuitje van Nostalgia Events:90s Quiz - The Christmas Edition!? Samen met vrienden of collega's herinneringen ophalen aan kerst in de nineties!

90s Quiz Kersteditie met of zonder diner

Verdeeld in groepen gaat u in 6 spelrondes vol jaren 90 en kerst nostalgie de strijd met elkaar aan met als doel: zoveel mogelijk flippo's scoren! We spelen o.a. een nieuwsquiz, kerstfilms raden, muziek, karaoke en een Christmas Edition van het Rad van Fortuin. Mag ik een klinker kopen? De winnaars vergaren eeuwige roem en gaan er met een leuke prijs vandoor.

Deze quiz is gezellig, hilarisch en zit vol"Oh-ja" momenten. Een regelrechte topper voor het eindejaar en geschikt voor teamuitjes, personeelsfeesten, bedrijfsuitjes en jaaraflsuitingen. Indien gewenst kunt u ook een heerlijk diner bijboeken. Wilt u het helemaal compleet maken, boek dan onze nostalgische 90s/Christmas afterparty bij.

Compleet 90s Nostalgia Kerst Themafeest

De hele avond dansen op kerstplaatjes en de beste 90s muziek? Boek dan de 90s Nostalgia Christmas Party, met DJ, discolichten, een toplocatie en kerstige 90s decoratie. Geheel op maat te maken naar uw wensen.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01