tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro persons time flag weather info

90s Quiz - Kersteditie

Omschrijving

"Mariah Carey, Home Alone, Christmas Furby en de Coca Cola kerstreclame! Nog een eindejaarsuitje regelen? Wat dacht u van het
ieuwe zinderende kerstuitje: 90s Quiz - The Christmas Edition!? Samen met vrienden of collega's herinneringen ophalen aan kerst in de nineties!

90s Quiz Kersteditie met of zonder diner

Verdeeld in groepen gaat u in 6 spelrondes vol jaren 90 en kerst nostalgie de strijd met elkaar aan met als doel: zoveel mogelijk flippo's scoren! We spelen o.a. een nieuwsquiz, kerstfilms raden, muziek, karaoke en een Christmas Edition van het Rad van Fortuin. Mag ik een klinker kopen? De winnaars vergaren eeuwige roem en gaan er met een leuke prijs vandoor.

Deze quiz is gezellig, hilarisch en zit vol"Oh-ja" momenten. Een regelrechte topper voor het eindejaar en geschikt voor teamuitjes, personeelsfeesten, bedrijfsuitjes en jaaraflsuitingen. Indien gewenst kunt u ook een heerlijk diner bijboeken. Wilt u het helemaal compleet maken, boek dan onze nostalgische 90s/Christmas afterparty bij.

 

Compleet 90s Nostalgia Kerst Themafeest

De hele avond dansen op kerstplaatjes en de beste 90s muziek? Boek dan de 90s Nostalgia Christmas Party, met DJ, discolichten, een toplocatie en kerstige 90s decoratie. Geheel op maat te maken naar uw wensen.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 24,50 per persoon (incl. BTW)
15 tot 2.000 personen
3 tot 4 uur
Nederlands en Engels
Binnen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief een prijs voor het winnende team
  • Inclusief materiaal en benodigdheden
  • Inclusief aankleding
  • Inclusief quizmaster
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01