tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Wat ga je doen?

Eyo Captain Jack! Weet jij het nog? Jurassic Park, de Spice Girls en de vele boybands, Teenage Mutant Ninja Turtles, en natuurlijk, Friends, Furbies, Baywatch en DJ Paul Elstak? Jep we hebben het over de nineties.
Zou het nou niet fantastisch zijn om deze tijd nog eens overnieuw te beleven in de vorm van een zinderende dinnergame? Nou dat kan!

Genietende van een heerlijk diner op jullie eigen locatie of op een externe locatie neemt een team van professionele entertainers jullie mee naar de jaren 1990 t/m 1999 in de vorm van een hilarische dinnergame vol herkenning.

Jullie spelen in teams en worden tussen de gerechten door op de proef gesteld, met 90s Quizvragen en doe-opdrachten.  Zo doen we onder andere het razende Rad van Fortuin, een muziekronde, komen er televisiefragmenten voorbij en strijden jullie in een heuse 90s macarenawedstrijd. 

"Het vetste uitje ooit" is 1 van de vele complimenten die wij van 1 van onze groepen hebben mogen ontvangen. Speel de 90s Dinnergame met je collega's tijdens een teamuitje, bedrijfsuitje of personeelsfeest. Boek het als activiteit voor een vrijgezellenfeest of speel het met je vriendengroep.  Enige vereiste: you must love the 90s!

Extra opties zijn;

  • Een 90s afterparty
  • Een fotograaf
  • Een Polaroid camera
  • Eigen vragen in het spel laten verwerken

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 65,- per persoon (incl. BTW)
20 tot 300 personen
3 tot 4 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief diner
  • Inclusief begeleiding
Binnen
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01