starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Vind hier meer dan 1100 vrijgezellenfeesten!

8 tips voor het organiseren van een vrijgezellenfeest!

Wanneer je beste vriend of vriendin gaat trouwen dan moet er natuurlijk wel eerst een vrijgezellenfeest georganiseerd worden. Maar vergis je niet daar komt nog heel wat bij kijken!
Hieronder vind je 8 tips voor het organiseren van een onvergetelijk vrijgezellenfeest.

1.Wie gaat het organiseren?
Vaak wordt een vrijgezellenfeest georganiseerd door iemand die heel dicht bij het aanstaande echtpaar staat. Voel jij je geroepen? Wij raden je wel aan om deze taak niet alleen op te pakken.
Twee weten nou eenmaal meer dan één. Je kunt samen ook taken verdelen waardoor niet alles op jouw schouders rust.

2. Wie nodig je uit?
Het is heel normaal dat je dit vraagt aan je vriend/vriendin die gaat trouwen. Je weet dan in elk geval zeker dat iedereen die hij/zij er graag bij wilt hebben ook is uitgenodigd. Waar je wel over na kunt denken is de manier waarop je dit gaat vragen. Er zijn genoeg creatieve manieren te bedenken. Je kunt op een eenvoudige manier een gratis e-mailadres aanmaken en vanuit hier je vriend/vriendin deze vraag stellen.

3. Datum plannen
Bij een gemiddeld vrijgezellenfeest worden er 10 personen uitgenodigd of te wel 10 verschillende agenda’s. Je wilt natuurlijk wel dat iedereen komt! Zorg dat je een paar maanden voor het vrijgezellenfeest een uitnodiging verstuurd met 2 data waaruit ze kunnen kiezen. Hoe eerder je de uitnodiging verstuurd des te groter is de kans dat iedereen kan. Hou ook rekening met de agenda van de vrijgezel!

4. Financiën
Een vrijgezellenfeest kost in Nederland gemiddeld 125 euro per persoon. De één kan dit makkelijk betalen terwijl voor de ander dit een behoorlijke uitgave kan zijn. Voordat je gaat plannen en zaken gaat boeken adviseren wij je eerst te achterhalen wat iedereen uit wilt geven. Stel deze vraag gewoon per email. Maak het ze makkelijk door bijvoorbeeld 3 of 4 keuze te geven waaruit ze kunnen kiezen. (A= maximaal 50 euro, B = maximaal 100 euro enz.) Aan de hand van de uitkomst kun je beginnen met plannen waarbij je natuurlijk rekening houdt met het besproken budget. Hou er wel rekening mee dat de vrijgezel niet hoeft te betalen en deze kosten verdeeld moeten worden over de genodigden.

5. Wat gaan we doen
Wanneer je beste vrienden en vriendinnen een vrijgezellenfeest voor je organiseren dan is dit een dag die je nooit meer zal vergeten. Maak er dan ook een onvergetelijke dag van voor de vrijgezel! Het aankleden van een vrijgezel in een raar pak is 3 minuten leuk voor jullie en ook voorbijgangers hebben dit al 100 keer gezien. Niet echt origineel. Er zijn verschillende websites met uiteenlopende activiteiten van een actieve dag tot bijvoorbeeld een leuke workshop. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop dildo’s maken voor een vrouwen vrijgezellenfeest of stunt rijden met een groep mannen.

6. Communiceren
Wanneer je een vrijgezellenfeest organiseert heb je te maken met vrienden of vriendinnen. Maar je hebt ook te maken met andere ideeën en opvattingen over een vrijgezellenfeest. Sta open voor suggesties en vraag hier gewoon naar. Wanneer je hier naar vraagt zal 80% geen mening hebben en zich aansluiten bij de organisatie. Hierdoor voorkom je een hoop klaagzang. De andere 20% betrek je bij de ideeën en probeer je tot een compromis te komen. Blijf het gehele traject communiceren waar je mee bezig bent. Verras de vrijgezel maar niet de genodigde!

7. Definitief plannen en reserveren
Wacht niet te lang met reserveren van activiteiten, restaurants en misschien wel een overnachting. Het zou jammer zijn dat als je planning klaar is het niet meer beschikbaar is en je opnieuw moet beginnen. Hou wel rekening met het feit dat als je een optie definitief maakt vaak wel een aanbetaling gedaan moet worden. Het is dus raadzaam wanneer de financiën bekend zijn de genodigde te vragen dit over te maken. Zodat je dit niet zelf hoeft voor te schieten.

8. Herinnering
Bijna iedereen heeft vandaag de dag een smartphone en de gehele dag worden er dan ook foto’s gemaakt. Verzamel deze foto’s en maak een onvergetelijk fotoboek. Leuk om dit bijvoorbeeld te overhandigen op de bruiloft zelf.

Succes met het organiseren van het vrijgezellenfeest en kijk hier nu voor ideeën voor vrijgezellenfeesten!

Overzicht vrijgezellenfeesten

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01