starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

5 uur all-in arrangement met activiteit, boerenbuffet en drankjes

Wat ga je doen

Als familiebedrijf weten wij als geen ander welke ingrediënten er nodig zijn voor een geslaagde en onvergetelijke dag op de boerderij. Zolang de kinderen lekker kunnen spelen in de hooiberg, kalfjes kunnen knuffelen, spelen op de trampoline/springkussen en de volwassenen gezellig kunnen borrelen op het zonnige terras, leuke activiteiten kunnen doen en ook nog lekker kunnen eten onder één dak, is zo'n dag compleet!

Onze groepen krijgen elk een eigen begeleider. Door persoonlijke service en kleinschalige gezelligheid kan jullie uitje niet meer stuk! Ook bij slecht weer bieden wij een passend alternatief.

Wat kunt u verwachten in dit programma van 5 uur

  • 1 activiteit (in- of outdoor) naar keuze; boerengolf, oud Hollandse spelletjes, toer de boer, maisdoolhof en/of klootschieten.
  • Drankjes inbegrepen gedurende het hele programma (ook bier en wijn!)
  • Een lekker en onbeperkt boerenknecht buffet met o.a. hachee van eigen boerderij, kipsaté, boeren frieten, sauzen, brood met smeersels en sla. Het is ook mogelijk om tegen een kleine meerprijs het buffet uit te breiden (h)eerlijke gerookte hamburgers van eigen boerderij, malse kipspiezen, vis, biefstuk, verse luxe salades en eventueel als afsluiter een feestelijke ijstaart. Informeer naar de mogelijkheden

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01