tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer offroad rijden
4x4 rijden

Ervaar zelf de adrenaline in een vierwielaangedreven voertuig

Ontdek de opwinding van 4x4 rijden en dompel jezelf onder in een avontuurlijke wereld vol modderige trails en uitdagende terreinen. Onze terreinwagens staan klaar om je mee te nemen op een onvergetelijke off-road ervaring. Of je nu op zoek bent naar een teambuildingactiviteit of gewoon wilt genieten van een adrenalinekick, bekijk nu onze opties en boek jouw 4x4-avontuur!

Wat maakt 4x4 rijden een goede optie voor jouw volgende uitje?

Stap in onze terreinwagens en ervaar de opwinding van 4x4 rijden, een avontuur dat je hart sneller doet kloppen. Of je nu op zoek bent naar een adrenalinekick, een teambuildingactiviteit wilt organiseren of gewoon wilt genieten van de sensatie van het off-road rijden, 4x4 rijden is de perfecte keuze. Met onze off-road voertuigen verleg je grenzen en trotseer je de uitdagende modderige trails en bergachtige terreinen. Het is een unieke outdoor ervaring die je niet mag missen!

Voor wie is deze activiteit geschikt?

4x4 rijden is geschikt voor iedereen die avontuur en opwinding zoekt. Met welk gezelschap je ook bent, deze activiteit brengt jullie samen en creëert een onvergetelijke herinnering. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden en de nodige rijtechnieken bij te brengen, dus je hebt geen specifieke ervaring nodig. Het is een geweldige keuze voor enthousiaste avonturiers en liefhebbers van outdoor uitdagingen.

5 veel gestelde vragen over 4x4 rijden:

 1. Wat is 4x4 rijden?
  4x4 rijden is het besturen van een terreinwagen met vierwielaandrijving, waarmee je uitdagende off-road parcoursen en natuurlijke obstakels kunt trotseren.
 2. Is het veilig?
  Absoluut! Veiligheid staat bij ons voorop. Onze voertuigen zijn goed onderhouden en onze ervaren instructeurs zorgen voor een veilige en begeleide ervaring.
 3. Heb ik een rijbewijs nodig?
  Ja, een geldig rijbewijs is vereist om deel te nemen aan 4x4 rijden.
 4. Moet ik zelf een terreinwagen hebben?
  Nee, wij zorgen voor de terreinwagens. Je hoeft alleen maar te komen en klaar te zijn voor het avontuur!
 5. Is deze activiteit afhankelijk van het weer?
  4x4 rijden kan doorgaan in verschillende weersomstandigheden. Het terrein en de routes kunnen worden aangepast aan de omstandigheden voor een veilige en plezierige ervaring.

Ben je klaar voor het ultieme off-road avontuur? Bekijk alle opties en boek nu jouw 4x4-ervaring. Trek je avontuurlijke schoenen aan en bereid je voor op een onvergetelijk avontuur in de natuur!

Weergave:
3 4x4 rijden
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.4 uit 1 beoordeling

Men's Special - "4x4 en Quad rijden!"

Vanaf € 89,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Gouda, Eindhoven
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01