Zoek een activiteit

Gratis nieuwsbrief

Scooter rijden is een fantastische manier om er met zijn allen op uit te trekken. Heerlijk ontspannen de omgeving afstruinen. Lekker vrij en buiten in een mooie omgeving, dat is pas genieten. Voor een scootertocht telt Nederland inmiddels aardig wat locaties waar je kunt reserveren. Hartstikke gaaf voor het vieren van een vrijgezellenfeest, maar ook als vriendenuitje of bedrijfsuitje een uitstekkend alternatief voor een ‘dagje anders’. Bij een scooter uitje heb je verschillende opties waar je uit kunt kiezen.

Als scooter is de Vespa, vanwege haar bewezen kwaliteiten, zeer gewild als scootermerk. Ook zijn er mogelijkheden voor het zogenaamde Retro Scooter rijden. Tijdens deze scootertochten worden, voor een vleugje nostalgie, oude modellen ingezet voor een nog specialer gevoel. Scooter rijden kan ook op een Snorscooter, waarbij je geen helm hoeft te dragen. Of op een elektrische variant zodat het milieu wat minder belast wordt. Een extra tintje kan worden toegevoegd in combinatie met een speurtocht of GPS Tocht, waar je onderweg allerlei dingen moet oplossen.
Ons landschap is bovendien zeer gevarieerd. Zo kun je scooter rijden in waterrijke gebieden, maar ook op het boerenland langs mooie boerderijen en door overige prachtige natuurgebieden. Prijzen onderling variëren nogal aan de hand van welk type scooter je wilt huren en met hoeveel personen jij je wilt aanmelden. Om er een complete dag van te maken kun je bij dit alles een diner of lunch bestellen.

Ontdek het platteland met Boeren Loeren. Met een elektrisch scooter en/of tuktuk door groen Brabant, waarbij jullie gekleed in een boerenkiel met jullie scooters en/of tuktuks van de ene boerderij naar de andere rijden voor een rondleiding. Een boerendag via deze scooterchallenge als actief bedrijfsuitje of ludiek personeelsuitje.
Kom naar Vestingstad Geertruidenberg bij de Biesbosch, voor 'De Ballentocht'. Een ontzettend leuke scootertocht of tocht met een Tuk Tuk als actief personeelsuitje of sportief bedrijfsuitje. Een outdoor activiteit die als één van onze buitensport evenementen erg aanslaat.
Wil je er even helemaal uit? Kies dan voor ons arrangement Bootje Gezond. Een Biesbosch special vanuit Geertruidenberg. Een perfect arrangement als je van afwisselend en actief houdt.  
Lekker comfortabel en uiterst hip met de Coole Vespatour in en rond Maastricht betekent een plezierig uitje langs de mooiste plekjes waar onze gids u mee naartoe brengt. Inclusief de uitzonderlijke anekdotes zodat alles nog meer tot de verbeelding gaat spreken.
Vanaf € 84,00 per persoon

Gratis nieuwsbrief?

Bus huren?

Wilt u direct online een bus huren: Al mogelijk vanaf 16 personen!
✓ Makkelijk ✓ Voordelig ✓ En voor elke gelegenheid!

Bushuren banner