Zoek een activiteit

Gratis nieuwsbrief

Een puzzeltocht is een perfect spel om met een grote groep mensen aan deel te nemen. Je einddoel bereiken via wandel-, fiets- of autowegen met aanwijzingen en ook opdrachten maken die je moet uitvoeren. Leuk via je werk als teamuitje of gezellig samen als familieuitje, terwijl het ook steeds vaker uitgekozen wordt als vriendinnenuitje of als vrijgezellenfeest. De aangeboden puzzeltochten zijn zeer divers van aard en worden in allerlei settings georganiseerd. Zo heb je de bekende citygame, vaak met een of ander thema, maar ook speurtochten waaraan je deelneemt met een auto, scooter of fiets. Er is zelfs een speurtocht voor kinderen mogelijk bij Schiphol. Heel spannend en in combinatie met lekkere pannenkoeken. Wat al deze tochten gemeen hebben is dat het spelelement en teambuilding de belangrijkste factoren zijn die uiteindelijk de doorslag geven bij het succesvol afronden van een dergelijke speurtocht.

Heel vaak wordt een puzzeltocht gekoppeld aan een of andere activiteit. Soms ligt de nadruk op fotografie of is het culinair gericht. Dan weer op cultuur met acteren of in combinatie met smartlappen. Terwijl ook heel vaak sportieve prestaties een grote rol spelen. Daarnaast heb je nog zoiets als Limousine dropping, The Quest, Kikken en bikken, Kickbike Steppen en nog veel meer.

Aan keuze geen gebrek. En onder professionele begeleiding, een hapje en een drankje wordt vaak nabeschouwd en krijg je alle hoogtepunten van die dag mee naar huis op een dvd, als leuke en blijvende herinnering voor later.

Gratis nieuwsbrief?

Bus huren?

Wilt u direct online een bus huren: Al mogelijk vanaf 16 personen!
✓ Makkelijk ✓ Voordelig ✓ En voor elke gelegenheid!

Bushuren banner