Zoek een activiteit

Gratis nieuwsbrief

Speel nu zelf de "Ik hou van Holland" quiz of dinnergame

Naar aanleiding van het TV-spel ‘Ik hou van Holland’ dat elke zaterdag uitgezonden wordt op rtl 4 met Linda de Mol als quizmaster, zijn er tegenwoordig tal van arrangementen die deze quiz als spel aanbieden voor op een feestavond. Gezellig met z’n allen bij elkaar word je in twee teams opgesplitst om de strijd aan te gaan. Degene die over de meeste kennis van ons kikkerlandje beschikt, heeft uiteindelijk gewonnen. Een grappig en hilarisch spel waar alle facetten van onze samenleving bij elkaar komen met vragen over muziek, Nederlandse speelfilms, televisie, sport, actualiteiten en nog veel meer typisch Hollandse feitjes. Een feest waarbij gezongen en gelachen wordt, compleet met een professionele presentator. Heel goed te doen als groepsuitje of als bedrijfsuitje.

De quiz ‘Ik hou van Holland’ wordt ook wel als ‘I love Holland’ aangeduid en is bijzonder populair. Het wordt in heel Nederland georganiseerd, terwijl er ook evenementenbureaus bereid zijn om in gezamenlijk overleg op locatie af te spreken. Met name de zogenaamde ‘Ik hou van Holland dinnergame’ is erg in opkomst. Hierbij wordt er tussendoor genoten van een heerlijk diner, terwijl er tussen de gangen door, volop plezier gemaakt kan worden.
De sfeer rondom een Ik hou van Holland arrangement is altijd optimaal geregeld, waar naast de quizmaster ook voor een compleet Hollands decor wordt gezorgd, met een rad, vlaggetjes, oranje petjes en andere attributen. Ook zin om je in een oergezellig Hollands avontuur te storten, bekijk dan de verschillende aanbiedingen.

Volledig overzicht met TV Spelletjes! Volledig overzicht met quizen!

Gratis nieuwsbrief?

Bus huren?

Wilt u direct online een bus huren: Al mogelijk vanaf 16 personen!
✓ Makkelijk ✓ Voordelig ✓ En voor elke gelegenheid!

Bushuren banner