Zoek een activiteit

Gratis nieuwsbrief

Met zijn allen fietsen, zittend op een fietstrein, is een schitterende manier om je te verplaatsen. Deze gekke trein bestaat uit een voorste locomotief die de richting bepaalt en een aantal wagonnetjes die er achteraan hangen. Elk segment wordt bemand door twee personen. Door samen te trappen beweeg jij je voort en kun je aan jouw tocht beginnen. Een bijzonder aparte ervaring, waarbij je een hoop bijkijks zult hebben wanneer je andere weggebruikers onderweg tegenkomt.

Ben je met een grote groep, zoals vaak het geval is bij een bedrijfsuitje, kun je meerdere treintjes reserveren en kun je er ook een soort wedstrijd van maken of een puzzeltocht inbouwen. Een fietstrein huren is ook erg leuk als vrijgezellenfeest waar je met zijn allen een hoop plezier aan kunt beleven, waarbij je tussendoor natuurlijk ook kan neerstrijken op gezellige terrasjes die op de route liggen.
Een fietstrein is voor een groepsuitje de perfecte manier om gezellig met zijn allen verschillende tochten te maken. Ook zijn er mogelijkheden om dit te combineren met bijvoorbeeld een boottochtje of kun je er een lekker etentje aan vastkoppelen, zodat je helemaal een compleet dagje uit bent. De treinfiets is een ontzettend grappig vervoermiddel, zelfs met kinderzitjes of waarbij ruimte gereserveerd kan worden voor een maxi-cosi. Daarnaast kan er ook een bagagewagen aan gekoppeld worden, wanneer je zelf nog iets van plan bent om tijdens je tocht te ondernemen.

Gratis nieuwsbrief?

Bus huren?

Wilt u direct online een bus huren: Al mogelijk vanaf 16 personen!
✓ Makkelijk ✓ Voordelig ✓ En voor elke gelegenheid!

Bushuren banner