Zoek een activiteit

Gratis nieuwsbrief

Als zeer populair tv-progamma is Expeditie Robinson van rtl4 nu ook leuk om na te spelen tijdens een bedrijfsuitje. Maar ook als mogelijke optie voor een vrijgezellenfeest of wanneer er weer eens een vriendenuitje op stapel is. Alles in dit tv spel draait om avontuur met tussendoor allerlei primitieve opdrachten, zoals vuur maken in de zogenaamde vuurproef. Of wat dacht je van water zuiveren met materiaal uit de natuur. Maar er komt meer bij kijken. Ook creativiteit, flexibiliteit en uithoudingsvermogen zijn belangrijke factoren die dit dagje uit meer dan de moeite waard zullen maken.

Expeditie Robinson staat ook voor gezelligheid, teambuilding en uit het plezier van zelf spelen, zelf een belangrijke rol innemen, in plaats van als toeschouwer toe te kijken. Natuurlijk is er eerst een uitgebreide lunch of koffie en taart. Daarna krijgt iedereen tekst en uitleg, zodat iedereen snapt hoe deze game in zijn werk gaat. Het eindspel vindt altijd plaats door middel van de eilandraad die door de strijdende teams wordt aangesteld en bij wie je stembriefjes kan inleveren voor bonuspunten of eliminatie.
Of je nu in een mooi natuurgebied, bos of strand Expeditie Robinson wil spelen, hangt uiteraard af van jullie eigen voorkeur. Het is hoe dan ook een waanzinnig gevarieerd en leuk spel om te spelen. Bij het ene arrangement is het mininmaal aantal deelnemers 10 personen, bij de ander moet je met minimaal 30 personen boeken.

Volledig overzicht met TV Spelletjes!

Altijd al eens een echt Expeditie Robinson avontuur mee willen maken? Zonder tropische gevaren in de jungle van de Filipijnen, maar een uitdaging op maat op ons eigen Noordzee strand! Dit is uitermate geschikt als bedrijfsuitje, familiefeest of als vriendendag, omdat de teambuilding erg op de proef wordt gesteld! Ook overlevingsdrang en creativiteit worden getest.

Gratis nieuwsbrief?

Bus huren?

Wilt u direct online een bus huren: Al mogelijk vanaf 16 personen!
✓ Makkelijk ✓ Voordelig ✓ En voor elke gelegenheid!

Bushuren banner