De scooter ballentocht bij Scootertje Gezond

Kom naar Vestingstad Geertruidenberg bij de Biesbosch, voor 'De Ballentocht'. Een ontzettend leuke scootertocht of tocht met een Tuk Tuk als actief personeelsuitje of sportief bedrijfsuitje. Een outdoor activiteit die als één van onze buitensport evenementen erg aanslaat.

Deze keer een gezond uitje, met de elektrische scooter of Tuk Tuk. In Woudrichem krijgen jullie te maken met een bijzondere workshop gehaktballen draaien. Daarna scooteren/Tuktukken jullie terug. De workshop is maaltijdvullend. Dus dit is perfect als een smakelijke afsluiting van de dag!

In het kader van teamspelen kun je er nog een leuk spel aan verbinden waarbij je bij het vervullen van de verschillende teamopdrachten zoveel mogelijk goede antwoorden moet zien te verzamelen, inclusief een grappige prijsuitreiking.

Tijdens De Ballentocht kunnen we voor de vriendengroepen, vrijgezellenfeesten, familie-uitjes en bedrijfsuitjes uiteraard ook voor extra eten en drinken zorgen.

Gegevens activiteit

Vanaf € 29,00 per persoon
Workshop balgehakt draaien!
8 tot 80 personen
Op aanvraag
Barbecue

Vraag vrijblijvend meer informatie aan!


Captcha-afbeelding Captcha verversen


De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om en deze worden dan ook niet aan derden verstrekt. Het privacyreglement is hierop van toepassing.